+32 2 580 20 07 help@double-u.be

RESPOND

Gehackt of niet gehackt. Ons team wacht niet tot het zover is. Integendeel, we bepalen op voorhand hoe we dit concreet aanpakken. We maken een actieplan, stellen een logische volgorde van prioriteiten en focussen samen op je communicatie. Intern naar je medewerkers. Extern naar je klanten, partners en leveranciers. Ook technisch leggen we een procedure vast om de hacker automatisch naar de exit te sturen. Alles om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Snel en professioneel reageren bij hacking?

Vraag hier je security check! LAAT ONS BELLEN

Onze producten en oplossingen

MS 365 ALERTS

Cloud

Onze data leeft in de cloud. Een van de voordelen is dat je vanop elke locatie toegang hebt tot je mails en bestanden. De keerzijde hiervan is dat iedereen, inclusief hackers, potentieel deze toegang heeft. Daarom is het belangrijk om verdachte inlogpogingen in de gaten te houden en onmiddellijk te stoppen.

Virtual Security officer

Network

Alle apparaten staan in verbinding met ons dreigingsanalysecentrum dat altijd up-to-date is met de nieuwste detectie- en beschermingstechnieken. Het identificeert verdachte en kwaadaardige activiteiten in real time, classificeert en analyseert het risico van elke netwerkcommunicatie en blokkeert direct een mogelijke dreiging. Jij ontvangt een waarschuwing en kan altijd alle rapporten raadplegen.

MANAGED DETECTION & RESPONSE

Endpoint

Een antivirusprogramma vangt niet alle bedreigingen op. Nieuwe bedreigingen op de markt kunnen soms toch nog door de mazen glippen. MDR analyseert het gedrag van de programma’s, detecteert aanvallen en plaatst geïnfecteerde apparaten terug wanneer ransomware toeslaat. Bovendien gaat onze MDR op zoek in het bestandssysteem naar sporen van hackers om deze vroegtijdig op te ruimen.

CONTACTEER ONS