+32 2 580 20 07 [email protected]

DETECT

Ons stokpaardje. Waar het bij veel bedrijven ophoudt, gaan we een stap verder. Wat als een hacker toch door de beveiliging zou breken? Ons team gaat proactief en preventief te werk. We plaatsen slimme sensoren in je netwerk en monitoren je computer op verdachte processen. Zo kunnen we indringers vroegtijdig opsporen én automatisch blokkeren.

Wil je niets aan het toeval overlaten?

Vraag hier je security check! LAAT ONS BELLEN

Onze producten en oplossingen

MS 365 ALERTS

Cloud

Onze data leeft in de cloud. Een van de voordelen is dat je vanop elke locatie toegang hebt tot je mails en bestanden. De keerzijde hiervan is dat iedereen, inclusief hackers, potentieel deze toegang heeft. Daarom is het belangrijk om verdachte inlogpogingen in de gaten te houden en onmiddellijk te stoppen.

Virtual Security officer

Network

Alle apparaten staan in verbinding met ons dreigingsanalysecentrum dat altijd up-to-date is met de nieuwste detectie- en beschermingstechnieken. Het identificeert verdachte en kwaadaardige activiteiten in real time, classificeert en analyseert het risico van elke netwerkcommunicatie en blokkeert direct een mogelijke dreiging. Jij ontvangt een waarschuwing en kan altijd alle rapporten raadplegen.

MANAGED DETECTION & RESPONSE

Endpoint

Een antivirusprogramma vangt niet alle bedreigingen op. Nieuwe bedreigingen op de markt kunnen soms toch nog door de mazen glippen. MDR analyseert het gedrag van de programma’s, detecteert aanvallen en plaatst geïnfecteerde apparaten terug wanneer ransomware toeslaat. Bovendien gaat onze MDR op zoek in het bestandssysteem naar sporen van hackers om deze vroegtijdig op te ruimen.

Hackerdetectie

Network

Het duurt gemiddeld 287 dagen voor je een hacker in jouw netwerk ontdekt! Op die tijd kan hij al enorm veel schade aanrichten. Een hackerdetectiesysteem lokt hackers die willen binnendringen in jouw netwerk naar zich toe en houdt ze even bezig. Het doet zich voor als een echt apparaat en stuurt een melding naar jou bij het eerste contact. Zo kan jij snel reageren. Hackerdetectie is bedoeld om hackers die jouw firewall gepasseerd zijn te detecteren.

CONTACTEER ONS