+32 2 580 20 07 help@double-u.be

RECOVER

Last but not least! Hoe zorg je voor een vlotte heropstart na een hacking? Ons team helpt je met een back-upstrategie. We bepalen de volgorde waarin systemen worden hersteld en voorzien welke gebruikers voorrang krijgen.

En worstcasescenario: stel dat je bedrijf alsnog alle theorie in praktijk moet omzetten. Dan schuiven we na afloop aan tafel voor een grondige evaluatie. We trekken lessen uit wat is fout gelopen en wapenen ons technisch en organisatorisch voor de toekomst.

Hulp nodig bij de back-up van je systemen?

Vraag hier je security check! LAAT ONS BELLEN

Onze producten en oplossingen

MS 365 backup

Cloud

Belangrijke e-mails of bestanden in OneDrive of Sharepoint worden soms onbewust verwijderd of worden versleuteld door een ransomware aanval. Onze back-up laat toe om die bestanden terug te vinden en te herstellen. Microsoft neemt standaard immers geen back-up van OneDrive en mails.

BUSINESS CONTINUITY & DISASTER RECOVERY

Endpoint

Als je systemen zijn gehackt is het zaak om zo snel mogelijk terug te keren naar de status voor de hack. Met business continuity & disaster recovery garanderen wij dat je binnen het uur terug kan beschikken over werkende systemen. Door onze slimme virtualisatie in de cloud ben je weer vertrokken in no time! Uiteraard kunnen we ook een bestand herstellen dat per ongeluk werd gewist – er hoeft niet altijd een ramp te gebeuren om gebruik te maken van onze backup.

CONTACTEER ONS