+32 2 580 20 07 [email protected]

PROTECT

Je verbeterpunten gevonden? We tackelen ze één voor één met de juiste professionele tools op maat van je bedrijf. Van firewall, spamfilter en antivirusprogramma tot patch management, wachtwoordbeleid en trainingen voor werknemers. Hiermee kan je IT’er aan de slag. Of ons team. Samen zorgen we ervoor dat je IT-omgeving optimaal beveiligd is.

Benieuwd naar de status van je IT-beveiliging?

Vraag hier je security check! LAAT ONS BELLEN

Onze producten en oplossingen

Spamfilter

Cloud

Meer dan 50% van het e-mailverkeer is spam. Cybercriminelen maken hier gretig gebruik van om malware en virussen op jouw bedrijfssoftware te introduceren. Onze geavanceerde spamfilter detecteert en blokkeert 99,99% van alle spammails en beschermt jouw mailservers tegen aanvallen van buitenaf. Ook met versleutelde bijlagen dringen hackers binnen in jouw netwerk.
Advanced Treat Protection weert deze documenten uit jouw mailbox.

Virtual Security officer

Network

Alle apparaten staan in verbinding met ons dreigingsanalysecentrum dat altijd up-to-date is met de nieuwste detectie- en beschermingstechnieken. Het identificeert verdachte en kwaadaardige activiteiten in real time, classificeert en analyseert
het risico van elke netwerkcommunicatie en blokkeert direct een mogelijke dreiging. Jij ontvangt een waarschuwing en kan altijd alle rapporten raadplegen.

MANAGED DETECTION & RESPONSE

Endpoint

Een antivirusprogramma vangt niet alle bedreigingen op. Nieuwe bedreigingen op de markt kunnen soms toch nog door de mazen glippen. MDR analyseert het gedrag van de programma’s, detecteert aanvallen en plaatst geïnfecteerde apparaten terug wanneer ransomware toeslaat. Bovendien gaat onze MDR op zoek in het bestandssysteem naar sporen van hackers om deze vroegtijdig op te ruimen.

Patchmanagement

Endpoint

In elk besturingssysteem zitten ‘gaten’, software is immers nooit af.
Deze gaten zijn de ideale toeganswegen voor hackers.
Zorg daarom dat je altijd met de laatste versie van programma’s en systemen werkt.
Patch management spoort die ‘gaatjes’ op en herstelt of ‘patcht’ ze zodat hackers hiervan geen gebruik kunnen maken.
Voor alle programma’s op jouw computer. Windows update nl. enkel zijn eigen programma’s.

DNS Filter

Endpoint

Een DNS-filter beschermt gebruikers tegen toegang tot kwaadaardige verdachte sites die de oorzaak zijn van bijna 35% van de beveiligingsincidenten. Het is een domeinnaamsysteem dat de verschillende websites categoriseert en vervolgens blokkeert of toelaat. Wanneer een van jouw medewerkers op het internet vertoeft, worden potentiële bedreigingen tegengehouden. De DNS-filter vormt een beschermend schild nog voor bedreigingen je netwerk bereiken.Endpoint

DATA ENCRYPTION

Cloud | Endpoint

Wanneer vertrouwelijke gegevens gestolen worden is het probleem veel groter dan het loutere verlies. Hackers zijn immers met gevoelige gegevens aan de haal.Denk aan financiële of medische gegevens. Met data encryption versleutel je deze bestanden, e-mails en bijlagen zowel in de cloud als op je server of computers.Op die manier kunnen deze gegevens enkel geraadpleegd worden door geautoriseerde personen. Zelfs wanneer hackers de gegevens stelen blijven deze netjes versleuteld.

Paswoordmanager

User

Een wachtwoordbeheerder is een tool die al jouw wachtwoorden centraliseert. Hij maakt ook nieuwe wachtwoorden aan zonder dat je die moet onthouden. De wachtwoorden worden lokaal op ieder toestel versleuteld opgeslagen waardoor hackers geen toegang krijgen tot jouw gegevens. De tool synchroniseert op een versleutelde manier alle wachtwoorden op de toestellen waarop je de app installeert.

User Awereness Training

User

Wanneer jouw medewerkers begrijpen langs welke kanalen cyberaanvallen gebeuren, dan kunnen ze anticiperen. De zwakste schakel in beveiliging is nl. de gebruiker.
Awareness trainingen zijn korte online leermomenten waarin de verschillende vormen van hacking en digitale gevaren worden uitgelegd.
Duidelijke lessen van 10 tot 15 minuten die perfect in de dagtaak kunnen worden geïntegreerd.
Getraind personeel op vlak van cybersecurity is goud waard.

Easywipe

Endpoint

Denk niet dat door op delete te drukken en nadien de prullenbak leeg te maken, alle gegevens van jouw hardware verdwenen zijn. Zelfs na het formatteren van de harde schijf kunnen experts de gegevens terugvinden.
Easywipe is een eenvoudige dienst die alle gegevens effectief wist en jou hiervan ook een certificaat van verwijdering bezorgt.
Zo kan je met een gerust hart jouw hardware een tweede leven bezorgen.

CONTACTEER ONS