+32 2 580 20 07 [email protected]

IDENTIFY

First things first! Voordat we optimaal kunnen beveiligen, verzamelen we zoveel mogelijk informatie. Ons team komt langs voor een kennismaking en bekijkt hoe het vandaag gesteld is met je IT-beveiliging. Hoe dan? We brengen je virtuele wereld in kaart: data, software, toestellen en gebruikers. En vervolgens ontvang je een overzicht van alle sterktes en verbeterpunten. Het ideale uitgangspunt voor stap 2

Benieuwd naar de status van je IT-beveiliging?

Vraag hier je security check! LAAT ONS BELLEN

Onze producten en oplossingen

MS 365 ALERTS

Cloud

Onze data leeft in de cloud. Een van de voordelen is dat je vanop elke locatie toegang hebt tot jevmails en bestanden. De keerzijde hiervan is dat iedereen, inclusief hackers, potentieel deze toegang heeft. Daarom is het belangrijk om verdachte inlogpogingen in de gaten te houden en onmiddellijk te stoppen.

Virtual Security officer

Network

Alle apparaten staan in verbinding met ons dreigingsanalysecentrum dat altijd up-to-date is met
de nieuwste detectie- en beschermingstechnieken. Het identificeert verdachte en kwaadaardige activiteiten in real time, classificeert en analyseert het risico van elke netwerkcommunicatie en blokkeert direct een mogelijke dreiging.
Jij ontvangt een waarschuwing en kan altijd alle rapporten raadplegen.

Network vulnerability scanner

Network

Deze scanner zoekt naar de kwetsbaarheden binnen jouw IT-omgeving en registreert die. Op deze manier kan jij ‘lekken dichten’ en problemen oplossen vóór hackers ze ontdekken. Je ontvangt een uitgebreid verslag van de mogelijke lekken in jouw netwerk, jouw
cloudomgeving, op alle apparaten, op verborgen geïnstalleerde software, openstaande netwerkpoorten en certificaten.

Asset Management

Endpoint

Verouderde systemen zijn niet alleen traag en frustrerend om mee te werken. Fabrikanten voorzien hiervoor geen updates meer. Met asset management houden wij de ouderdom en garantietermijnen in de gaten. Zo kan je je investeringen budgetteren en vermijd je onverwachte kosten. Bovendien draaien alle computers vlot en blijven ze ondersteund.

PATCHMANAGEMENT

Endpoint

In elk besturingssysteem zitten ‘gaten’, software is immers nooit af. Deze gaten zijn de ideale toeganswegen voor hackers.
Zorg daarom dat je altijd met de laatste versie van programma’s en systemen werkt. Patch management spoort die ‘gaatjes’ op en herstelt of ‘patcht’ ze zodat hackers hiervan geen gebruik kunnen maken. Voor alle programma’s op jouw computer. Windows update nl. enkel zijn eigen programma’s.

CONTACTEER ONS