+32 2 580 20 07 [email protected]

EMO TRANS CASE STUDY

Sven Lacante, Emo Trans

“De samenwerking met double-u verliep heel vlot.
Ze doen wat ze beloven. We zijn tevreden van hun aanpak!”

ZETEL

MACHELEN

INDUSTRIE

LOGISTIEK

MEDEWERKERS

6

PARTNERS SINDS

2021

WAT DOET EMO TRANS?

Emo Trans is een logistiek bedrijf. We staan in voor het vervoer van internationale transport per zee en lucht. Onze specialiteit? Het vervoeren van kunst en antiek.

HET PROBLEEM

De Belgische tak van het bedrijf had nog geen it service. De service van de VS was niet bruikbaar hier, dus contacteerden we double-u om professionele bescherming te bieden tegen hackers en indringers op het netwerk. Na een eerste check-up van double-u bleek ook dat er serieuze gaten in de bescherming zaten.

DE OPLOSSING

Double-u kwam langs voor een eerste check-up. Na 2 dagen werden er problemen ontdekt en kwam Wim (Double-u) terug om de problemen te bekijken en aan te pakken door een honeypot en vulnerability scanner te installeren. Wim heeft bovendien uitgelegd hoe alles juist werkt. Daarom hebben we ook een extra oplossing erbij genomen om ons nog meer te beschermen. Zo zitten we zeker veilig!

DE SAMENWERKING

Het was een heel vlotte samenwerking, waarin we steeds duidelijk geïnformeerd werden. Ze doen wat ze beloven. Daarom kijken we nu ook naar verdere samenwerkingen. We zijn tevreden van hun aanpak!

Nooit meer bang voor hackers

Ontdek onze beveiliging!
CONTACTEER ONSLAAT ONS BELLEN

Laat de hackers maar komen! Of toch eerst even checken?

Vraag hier een een security check aan!