+32 2 580 20 07 [email protected]

Hoe scoort jouw bedrijf op cybersecurity?

Beantwoord onze vragen en ontvang je persoonlijke analyse.

doe de test

Waarom deze test? Daarom!

Hackers slaan steeds sneller en vaker toe. Op slinkse wijze ontfutselen ze info en data van jouw bedrijf in ruil voor fikse sommen geld en heel wat interne chaos. Geef toe, daar zit niemand op te wachten.

Met deze test zet je de eerste stap naar een waterdichte cybersecurity. Aan de hand van 9 vragen peilen we hoe het gesteld is met je online beveiliging. Alles ingevuld en beantwoord? Dan ontvang je een uitnodiging om je resultaten en eventuele verbeterpunten te bespreken. Let’s go!

Cybersecurity

Onze aanpak

 
Double-U helpt je met een duidelijke strategie en heldere aanpak om je IT-omgeving optimaal te beveiligen.
Daarvoor werken we met een eenvoudig stappenplan dat internationaal erkend en vastgelegd is.

1. IDENTIFY

Double-U komt bij je langs en brengt je data, software en apparaten in kaart. Daarna krijg je een overzicht van alle sterktes en verbeterpunten.

2. PROTECT

Je verbeterpunten gevonden? We tackelen ze één voor één op met de juiste professionele tools op maat van je bedrijf.

3. DETECT

Onze experts gaan proactief en preventief te werk. Zo kunnen we indringers vroegtijdig opsporen en automatisch blokkeren.

4. RESPOND

Stel: je bedrijf is gehackt. Wat nu?! We maken een actieplan, stellen prioriteiten en focussen op de interne en externe communicatie. En niet onbelangrijk, we begeleiden de hacker naar de exit.

5. RECOVER

Last but not least. Ons team helpt je bij de heropstart van je activiteiten. We spreken de back-ups aan en herstellen de systemen in de juiste volgorde. Afsluiten doen we met een grondige evaluatie.

Genoeg gelezen, tijd voor actie!

doe de test