VoIP TELEFONIE
Telefoneren met kraakheldere kwaliteit voor bedrijven die klaar zijn voor de toekomst!

 

transparantwitUitstekende spraakkwaliteit
transparantwitVoordelig tarief
transparantwitOptimaal bereikbaar

 

VoIP België: de toekomst van vaste telefonie

Hoeveel betaalt u precies voor telefonie per maand? Veel KMO’s in België kunnen op deze vraag geen exact antwoord geven. Meestal bestaat een contract uit een vast bedrag voor een abonnement en een variabel bedrag voor gesprekskosten. Daarnaast is het niet mogelijk om uw vaste telefoonnummer mee te nemen als u verhuist naar een andere zone. Double-U heeft daarom de ideale oplossing voor KMO’s: VoIP België.

Wat is VoIP precies?

De afkorting VoIP staat voor ‘voice over IP’. In eenvoudig Nederlands betekent dit ‘bellen via het internet’. Voor het bellen met de VoIP technologie maakt u gebruik van de bestaande internetverbinding. Daarbij maakt het niet uit waar uw toestel staat: op kantoor, thuis, in een hotel in Italië, zolang er internet beschikbaar is kunt u gewoon bellen en gebeld worden met uw Belgische telefoonnummer. Bovendien zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Voordelig (vast) tarief
  • Kraakheldere kwaliteit
  • Eenvoudig extra toestellen toe te voegen
  • Mogelijkheden zijn eindeloos

Zo past u zelf aan op welke telefoon een inkomende oproep rinkelt en is het zelfs mogelijk om specifieke software te koppelen aan het telefoniesysteem. Hierdoor krijgt u direct de gegevens van de klant op uw scherm te zien wanneer deze belt. Bovendien neemt u het telefoonnummer mee op het moment dat u zou verhuizen buiten uw zone.

Bent u klaar voor de toekomst?

Met VoIP België haalt u de toekomst in huis. Wij zorgen voor de installatie of aanpassing van het bestaande systeem en levering van bijbehorende telefoon(s), zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast betaalt u een all-in tarief (inclusief gesprekskosten) per gebruiker! Zo heeft u geen onaangename verrassingen meer wanneer u de factuur ontvangt en weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien zijn gebruikers eenvoudig toe te voegen zodat u kunt uitbreiden wanneer u wilt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op uw maat.