ONLINE TEAMSAMENWERKING
Werk efficiënt online samen met uw team en uw klanten!

 

transparantwitProjecten werken efficiënter
transparantwitSnel en gebruiksvriendelijk
transparantwitVeilige communicatie

 

Eenvoudig en efficiënt online projectmatig werken

Een project beheren is niet altijd gemakkelijk. Hoe zorgt u ervoor dat de juiste bestanden en documenten bij de juiste personen terecht komen? Via e-mail kan het soms lastig zijn om alle communicatie bij te houden. Bovendien is het niet eenvoudig om verschillende projectagenda’s en “To do” lijsten bij te houden en te zorgen dat elk projectlid hiervan op de hoogte is. Double-U heeft daarom een dienst voor het KMO waarbij u eenvoudig en efficiënt uw project kunt beheren: Online teamsamenwerking.

Wat houdt Online teamsamenwerking in?

U beheert verschillende projecten en elk project heeft zijn eigen teamleden. Met Online teamsamenwerking kunt u per project gemakkelijk een omgeving aanmaken waarbij u per team:

  • Instelt wie wat mag zien en wijzigen
  • Een agenda kunt samenstellen
  • Onderling bestanden kunt delen
  • Berichten kunt versturen
  • Wiki pagina’s kunt creëren

Het grote voordeel hiervan is dat u zeker weet dat iedereen binnen de groep altijd op de hoogte is van de vooruitgang van het project. Daarnaast kunt u specifieke taken toewijzen aan de verschillende teamleden waardoor u geen gemiste e-mails of afspraken meer heeft dankzij dit online platform. Bovendien werkt u via de cloud en daardoor heeft u altijd en overal veilig toegang tot de online omgeving.

Houdt uw klant betrokken bij het project

Met Online teamsamenwerking kunt u niet alleen samenwerken met uw collega’s maar heeft u ook de mogelijkheid om uw klanten betrokken te houden. Stel u heeft een architectenbureau en u wilt uw klant op de hoogte houden van de veranderingen aan een bouwtekening. In plaats van een e-mail te sturen of hen bij u op kantoor te laten komen kunt u hen toevoegen aan het online platform. Zodra een tekening is veranderd zet u deze klaar voor de klant. Deze krijgt automatisch een notificatie en kan online veilig en eenvoudig inloggen en de tekening bekijken. Projecten beheren was nog nooit zo eenvoudig!

Naast de bovenstaande toepassingen zijn er nog tal van andere mogelijkheden die interessant voor uw KMO kunnen zijn. Twijfel daarom niet en contacteer ons als u vragen heeft of meer wilt weten over onze dienst. Wij helpen u graag persoonlijk verder en zoeken samen met u naar een oplossing op maat in uw situatie.