ZAKELIJK BESTANDEN DELEN
Deel gegevens waar u wil, wanneer u wil en met wie u wil!

 

transparantwitEenvoudig in gebruik
transparantwitGeavanceerde beveiliging
transparantwitGDPR proof

 

Eenvoudig en veilig gegevens delen binnen en buiten uw organisatie

 Stuurt u weleens een e-mail met een bijlage naar een collega of klant met daarin vertrouwelijke gegevens die andere personen niet mogen zien? Of deelt u bepaalde bestanden en heeft u liever niet dat iemand deze print of kopieert? Zeker in deze tijden van datamisbruik is het riskant om uw gegevens op een onbeveiligde manier te delen. Daarom heeft Double-U de ideale oplossing voor het KMO: Zakelijk bestanden delen.

Waarom kiezen voor zakelijk bestanden delen?

Allicht heeft u er al van gehoord: GDPR. Deze wetgeving zal vanaf mei 2018 gelden voor alle organisaties in Europa. De regels die hierin staan moeten ervoor zorgen dat de gegevens van de Europese burger beter beschermd worden. Hierbij wordt ook gekeken hoe u als bedrijf ervoor zorgt dat deze gegevens goed beveiligd zijn. Daarom is het belangrijk dat u zeker weet dat als u bestanden deelt of e-mailt deze ook alleen kunnen worden gezien door u en de persoon waar het voor is bedoeld. Dat is precies waarom u best kiest voor zakelijk bestanden delen.

Naast uitstekende beveiliging van al de gegevens die u deelt zijn er nog een aantal voordelen aan het gebruik hiervan:

  • Volledige encryptievan e-mails (zelfs Gmail!)
  • Automatisch beveiligde back-up van gegevens
  • Bestanden delen en synchroniseren vanaf elke locatie en op elk apparaat
  • Geschikt voor computer, tablet en/of smartphone
  • Eenvoudig in gebruik en voordelig in prijs

Maar dat is nog niet alles…

Met zakelijk bestanden delen beveiligt u niet alleen uw gegevens, u kunt bovendien ook instellen wat de andere gebruikers ermee kunnen doen. Als u een bestand deelt met een aantal collega’s kunt u aangeven wie wat mag zien en aanpassen. Het gaat zelfs zover dat u een document kunt sturen naar iemand die deze alleen kan inzien zonder dit bestand te kunnen kopiëren of afdrukken zonder uw toestemming!

Naast deze voorbeelden zijn er allicht nog andere toepassingen die interessant voor uw KMO kunnen zijn. Twijfel daarom niet en contacteer ons als u vragen heeft of meer wilt weten over dit product. Wij helpen u graag persoonlijk verder en zoeken samen met u naar een oplossing op maat in uw situatie.