REMOTE OFFICE
Altijd en overal toegang tot uw computer met online desktop in de cloud

 

transparantwitSimpel en snel
transparantwitGeen onderhoud
transparantwitVeilig

 

Werken waar en wanneer u wilt via een online desktop

HELP! Mijn computer is gecrasht! Wat u ook probeert, hoe vaak u de aan/uit knop ook indrukt, het scherm blijft zwart. Zeker als zaakvoerder van een KMO is dit schrikken, want hoe krijgt u alle documenten, e-mails en bestanden weer terug die op uw of uw medewerkers computer staan? Daarnaast vergt het gebruiksklaar maken van een nieuwe computer, back-ups herstellen en alle software installeren tijd en dus geld. Daarom hebben wij een makkelijke en snelle, maar bovenal veilige oplossing voor u: Remote Office. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen computer via een online desktop.

Hoe werkt een online desktop en wat zijn de voordelen?

Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Met eender welke computer kunt u via een veilige verbinding met de cloud weer terug aan de slag met al uw software, documenten, e-mails en andere bestanden die veilig op de server opgeslagen staan. Begeeft uw computer het? Geen nood. U kunt direct terug aan de slag met een andere computer.

Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen voor het werken met Remote Office:
1. Gebruiksvriendelijk
2. Veilig
3. Alles op 1 plaats
4. Altijd up-to-date
5. Kostenbesparend

Als u kiest voor Remote Office hoeft u zich geen zorgen meer te maken over zaken als back-ups, antivirusprogramma’s, spam, support, updates, etc. U hebt altijd de beschikking over de meest recente versies van de programma’s in de cloud. Daarnaast is het heel eenvoudig om extra software toe te voegen aan uw online computer. Binnen enkele momenten hebt u toegang tot de benodigde programma’s. Dit maakt het voor KMO’s met meerdere medewerkers extra aantrekkelijk, want zo bespaart u ook op licentiekosten en installatietijd van software.

Wat zijn de kosten?

Het grote voordeel van een online desktop is dat u alvast geen kosten hebt aan het investeren in kostbare eigen infrastructuur, hardware, onderhoud, etc. Daarnaast bent u geen tijd kwijt aan het installeren en up-to-date houden van uw software. U betaalt alleen een vast bedrag per maand naar gelang uw wensen en behoeften. Bent u nieuwsgierig naar de kosten in uw eigen specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de ideale cloud oplossing voor uw situatie.