ZAKELIJK ONLINE BACKUP
Bescherm uw data via een veilige online backup

 

transparantwitVolledig automatisch
transparantwitFlexibel
transparantwitUiterst betrouwbaar

 

Nooit meer gegevens verliezen door zakelijk online backup

Gegevens zijn erg belangrijk voor uw onderneming. Dit wordt meestal pas merkbaar na een computercrash, diefstal, brand- of waterschade. Of het nu gaat om documenten, e-mails, adressen of vertrouwelijke informatie van klanten, u wil zeker zijn dat deze gegevens niet zomaar kwijt zijn. Een back-up maken van uw computer op een externe harde schijf kost echter veel tijd en geduld. Daarom heeft Double-U een online oplossing waar uw gegevens veilig en vertrouwd opgeslagen kunnen worden: Zakelijk online backup.

Voordelen van zakelijk online backup

Met zakelijk online backup zorgt u ervoor dat alle gegevens op uw computer of server veilig worden opgeslagen in de cloud. Bovendien biedt een backup via de cloud heel wat voordelen:

  • Backups worden automatisch gemaakt
  • Geen geknoei meer met USB-sticks, externe harde schijven etc
  • Waar en wanneer u wil toegang tot uw backups
  • Zelf gemakkelijk een backup terugzetten

Doordat de backups automatisch worden gedaan heeft u er geen omkijken meer naar. Telkens als u een bestand aanmaakt en/of wijzigt wordt dit overgezet naar de cloud. Daarbij maakt het niet uit hoeveel apparaten u heeft. In de cloud is genoeg plaats voor een backup van al uw computers en/of servers.

Veiligheid boven alles

Bovendien zorgen wij ervoor dat uw gegevens zeer strikt zijn beveiligd. De bestanden en gegevens worden vóór het uw computer verlaat al versleuteld. Zo is de data die wordt verzonden over het internet en opgeslagen op de back-up server onleesbaar voor mensen van buitenaf. Zelf merkt u hier niets van, alles gaat automatisch. Bovendien krijgt u een overzicht van de status van uw backups en kunt u deze beheren waar en wanneer u maar wil. Zo hebt u ook toegang tot de bestanden in bv. het buitenland.

Wilt u meer informatie over zakelijk online backup? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing in uw situatie.