(DRAADLOOS) NETWERK BEHEREN
Werk nog efficiënter dankzij een zakelijk WiFi-netwerk!

 

transparantwitFlexibel en eenvoudig
transparantwitSupersnelle service
transparantwitZeer betrouwbaar en veilig

Dé zakelijke oplossing voor een veilig (draadloos) bedrijfsnetwerk

Als bedrijf wilt u graag zo efficiënt en effectief mogelijk werken. Zo wilt u binnen uw kantoor niet op zoek moeten naar een geschikt punt waar uw internetverbinding goed werkt. Daarnaast wilt u geen gedoe met instellingen van uw bedrijfsnetwerk als u klanten over de vloer heeft die graag gebruik willen maken van uw internetverbinding. Juist daarom heeft Double-U een eenvoudige en uitermate gebruiksvriendelijke oplossing voor uw KMO: draadloos netwerk beheren.

Voordelen van Double-U draadloos netwerk beheren

Samen met u kijken wij naar de situatie die bij u van toepassing is. Aan de hand hiervan stellen wij u een oplossing op maat voor. Hierbij zorgen wij ervoor dat deze altijd voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Zeer betrouwbaar en veilig
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Eenvoudige uitbreiding met extra toegangspunten voor extra dekking

Daarnaast heeft u geen last van kopzorgen, want het (draadloos) netwerk wordt volledig door ons geïnstalleerd. Wij komen langs, installeren het netwerk en de WiFi access points en onderhouden alles. Als draadloze toegangspunten gebruiken we Pepwave (van Peplink). Dit merk biedt zeer goede prestaties en is ongelooflijk flexibel. Wilt u een gebruiker toevoegen of een instelling veranderen? Dankzij verbinding met de cloud is het voor ons heel eenvoudig om dit van op afstand voor u in orde te maken. Dus zonder lange wachttijden of dure verplaatsingskosten.

Veiligheid boven alles

Daarnaast kunt u er bij ons van op aan dat uw bedrijfsnetwerk beveiligd is met een zeer betrouwbare firewall. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn tegen ongewenste bezoekers. Doordat het een gemakkelijk aanpasbaar systeem is, zorgt het bovendien voor een verlaging van de kosten. Begin eenvoudig met een kleine oplossing om deze vervolgens uit te breiden op het moment dat u dit wenst.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.