ZAKELIJKE BEVEILIGING
Bescherm uw bedrijfsnetwerk betrouwbaar en gericht

 

transparantwitOptimale bescherming
transparantwitAbsolute controle
transparantwitUiterst betrouwbaar

 

Bescherm uw bedrijfsgegevens en -netwerk met zakelijke beveiliging

Zeker in deze tijden waarin cybercriminaliteit steeds meer de kop opsteekt is het haast onverantwoord om als bedrijf geen beveiligingsmaatregelen te nemen. Een eenvoudig wachtwoord is zeker niet meer voldoende om te zorgen dat ongewenste gasten buiten de deur worden gehouden. Virussen en hackers worden alsmaar brutaler en net zoals in uw bedrijfspand is het ook in uw netwerk en op uw computers een goed idee om een betrouwbaar alarmsysteem te installeren. Gelukkig heeft Double-U alles in huis om u zo goed mogelijk te beschermen: Zakelijke beveiliging.

Wat houdt zakelijke beveiliging in?

Onder de noemer zakelijke beveiliging bieden we een aantal diensten aan die een betrouwbare beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk vormen, namelijk:

  • Adaptive defense
  • Antivirus
  • Antispam
  • Firewall

Met deze diensten kunnen wij via de cloud uw beveiliging beheren. Zo zorgt een firewall ervoor dat er geen indringers via uw netwerk binnen kunnen komen. Een antivirus zorgt er op zijn beurt voor dat besmette bestanden of programma’s geen schijn van kans maken op uw computer. Bovendien zorgt een antispam filter ervoor dat gevaarlijke of ongewenste e-mails niet in uw inbox terecht komen. Hierdoor hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kunt u zich bezig houden met zaken die er echt toe doen.

Adaptive defense: 100% virusvrij, gegarandeerd!

Heeft u al een antivirus maar bent u er nog niet helemaal gerust op? Met Adaptive defense garanderen we u dat u geen last meer zult hebben van virussen! Hoe we dit zo zeker kunnen weten? Deze dienst werkt in tegenstelling tot andere antivirussen niet met een lijst van bekende virussen, maar met een lijst van bekende programma’s en bestanden. Eenvoudig gezegd: het programma kijkt of het bestand in een centrale lijst met veilige bestanden of programma’s staat. Staat deze er niet op? Dan wordt het bestand aangezien als gevaarlijk en direct apart gezet. Daarmee kunt u er zeker van zijn dat een virus nooit zal worden doorgelaten.

Wilt u meer weten over deze of andere diensten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij denken graag met u mee!