VERKOOP EN SERVICE VAN HARDWARE
Hardware en service op uw behoeften afgestemd

 

transparantwitBetrouwbare merken
transparantwitSnelle levering
transparantwitService op maat

 

Degelijke hardware tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een nieuwe computer of laptop voor u of uw medewerkers? Vandaag de dag is IT niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Zonder de nodige hardware kunnen de meeste taken binnen een KMO niet uitgevoerd worden. Van het schrijven van teksten tot het bewerken van foto’s, voor de meest uiteenlopende jobs zijn er computers, workstations en/of laptops nodig. Daarom kunt u bij Double-U terecht voor de verkoop en service van hardware.

Hulp bij de aankoop van hardware

Tegenwoordig is hardware kopen niet altijd even gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Zo kunt u kiezen voor een laptop als u veel onderweg bent. Zit u meer op kantoor dan kan een desktop of workstation zo zijn voordelen hebben. Wat het ook is, bij ons kunt u terecht voor alle soorten hardware. Bovendien verkopen wij alleen computers van betrouwbare merken. Zo verkopen wij laptops van Lenovo en Toshiba en computers en workstations van Shuttle. Dit laatste merk maakt zeer degelijke toestellen die weinig plaats innemen zonder in te boeten qua prestatie.

Service op maat

Bij Double-U kiezen we er bovendien voor zoveel mogelijk advies en service op maat te geven. Zo bent u er zeker van dat al uw medewerkers een pc krijgen die volledig afgestemd is op hun behoeften. Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud van al uw apparatuur en infrastructuur. Heeft u last van een defecte computer of ander apparatuur dan zorgen wij voor reparatie of vervanging. Zelfs als u deze niet bij ons heeft gekocht.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor nieuwe hardware, aarzel dan niet en contacteer ons via telefoon of e-mail. Om u zo goed mogelijk te informeren kijken wij graag samen met u naar de behoeften van uw team. Zo krijgt u voor de juiste prijs de hardware en service die bij uw bedrijf passen.