OVER DOUBLE-U

Wij zorgen ervoor dat u door de vele bomen het IT bos weer ziet. Het is namelijk niet makkelijk om de evolutie van automatisering bij te houden. Wat vandaag nog nieuw is, is morgen al weer oud. Bovendien wil u zich als KMO concentreren op waar u goed in bent en niet opgescheept zitten met zorgen over bv de beveiliging van uw netwerk. Wij zijn zelf ondernemers, dus wij weten hoe kostbaar uw tijd is. Daarom bieden wij u een zorgeloos pakket van advies en diensten aan. Doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn wij flexibel en in staat om snel te reageren. Wij prefereren bovendien een persoonlijke aanpak omdat u en uw KMO centraal staan bij ons. Samen zoeken wij een passende oplossing voor uw bedrijf op het gebied van IT. Het enige wat u nodig heeft? Een lijstje met noden en wensen van uw organisatie en natuurlijk een afspraak met ons!

WIE IS DOUBLE-U?

Het idee achter Double-U is in 2003 bedacht door Wim Willegems. Ik was het beu om te zien dat er veel mensen nergens terecht konden met hun computerproblemen en begeleiding nodig hadden bij de aanschaf van een nieuwe computer. Zo heb ik een btw-nummer aangevraagd om in bijberoep iets te kunnen verwezenlijken voor deze mensen. Intussen kon ik als consultant werkervaring opdoen in bedrijven zoals Siemens en Johnson & Johnson.

Het bijberoep werd een enorm succes waardoor ik in 2007 een bvba heb opgericht waar ik mij intussen fulltime achter schaar met klanten gaande van particulieren tot scholen en bedrijven. Double-u is daarnaast ook een samenwerking van een aantal partners die elk sterk zijn in hun domein. Deze symbiose maakt dat we experts in huis hebben op verschillende vlakken. Op die manier kunnen we u een totaalpakket aanbieden en vermijden dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd tussen verschillende leveranciers.

Sponsoring

oyalena