DOCUMENT MANAGEMENT
Altijd de juiste papieren bij de hand met digitaal documentenbeheer

 

transparantwitAutomatische tekstherkenning
transparantwitGeen stapels papier meer
transparantwitSnel bij de juiste persoon

 

Nooit meer een document kwijt dankzij digitaal documentenbeheer

Bent u weleens op zoek naar een factuur of een e-mail en weet u niet precies meer waar u deze hebt opgeslagen? Het kan soms een hele opgave zijn om deze vervolgens terug te vinden, zeker als u de betreffende klant aan de telefoon hebt! Gelukkig kunt u op dat soort momenten vertrouwen op het digitaal documentenbeheer van Double-U. Daarmee heeft u al uw documenten en e-mails eenvoudig binnen handbereik.

Wat houdt digitaal documentenbeheer in?

Met Document Management kunt u eenvoudig en snel alle ontvangen documenten, zowel via e-mail als normale post, beheren en archiveren. Dit heeft als grote voordeel dat u geen stapels papier meer op uw bureau heeft liggen en dat alles centraal en geordend wordt opgeslagen. Zo kunt u eenvoudig e-mails opslaan in het dossier van de klant, waardoor u snel alle gegevens van deze klant bij de hand hebt.

Naast het ordenen en bijhouden van documenten en e-mails zijn er nog meer voordelen verbonden aan onze software:
1. Altijd de juiste document versie
2. Documenten kunnen niet meer zoekraken
3. Informatie kan eender waar worden opgezocht
4. Beheer is makkelijk en efficiënt
5. Documenten zijn voor meerdere personen tegelijk beschikbaar

Daarnaast kunt u een factuur van een leverancier bij binnenkomst automatisch door laten sturen naar de boekhouding of een bepaalde e-mail toewijzen aan een specifieke medewerker. Op deze manier weet u precies waar en hoe lang het document op dat moment in behandeling is.

Razendsnel documenten terugvinden

Als het document of de e-mail eenmaal is afgehandeld wordt het document automatisch gearchiveerd. Hebt u het een paar dagen later toch weer nodig? Geen probleem. Via de zoekfunctie zijn alle documenten op elk moment eenvoudig terug te vinden.

Wilt u vrijblijvend een demonstratie van het Document Management systeem of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de ideale oplossing voor uw specifieke situatie.