DATA VERNIETIGING
Voorkom misbruik van uw gegevens door gegarandeerde vernietiging van uw data!

 

transparantwit100% betrouwbaarheid
transparantwitSnel en efficiënt
transparantwitBescherming tegen datamisbruik

 

De zekerheid van veilige en degelijke data vernietiging

 Tegenwoordig draait alles om beveiliging! Hoe vaak bent u al gewaarschuwd om uw data goed te beveiligen, zowel op uw computer als online? Dit natuurlijk met een goede reden. Als vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt kan dit verregaande gevolgen hebben voor een organisatie en hun klanten. Waar veel bedrijven evenwel niet aan denken is de beveiliging van vertrouwelijke informatie als de computer kapot is of deze wordt vervangen door een andere computer. Hierdoor liggen gevoelige bedrijfsgegevens soms letterlijk op straat. Daarom heeft Double-U speciaal voor het KMO een betaalbare en betrouwbare oplossing gevonden om u hiertegen te beschermen: Data vernietiging.

Harde schijf wissen is toch voldoende?

Er zijn op het internet veel programma’s te downloaden die een harde schijf perfect wissen als u deze niet meer gebruikt en weg wilt doen, toch? Fout gedacht. Wissen van harde schijven duurt erg lang en dit heeft een reden. Eenvoudig uitgelegd overschrijven deze programma’s alle data die er op een harde schijf staan en het liefst niet één, maar drie keer. De reden hiervoor is dat zo de kans kleiner is dat de originele gegevens weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. U leest het goed, zelfs na het wissen bestaat er nog steeds een kans dat uw gegevens teruggehaald worden.

Maar wat als de computer of de harde schijf kapot is? Dan nog is het mogelijk om gegevens te achterhalen. Dat een computer niet meer aan of uit gaat betekent niet dat de harde schijf niet meer toegankelijk is. Juist in deze tijden zijn criminelen heel vindingrijk geworden in het achterhalen van “vernietigde data”.

Waarom werkt data vernietiging van Double-U wel?

Wij gaan namelijk nog een stap verder. Na het wissen van de gegevens op uw harde schijf worden de datadragers ook fysiek vernietigd. Dit waarborgt dat data die op de harde schijf stond niet meer te herstellen is en dit tegen een betaalbare prijs. Hierdoor kunt u op uw twee oren slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de vertrouwelijke gegevens van zowel u als uw klanten.

Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.